Aktiviteter‎ > ‎

MODELJERNBANENS DAG 2. DECEMBER

indsendt 23. nov. 2016 12.33 af John Kristiansen   [ opdateret 27. nov. 2018 08.44 af webeditor webeditor ]

LOKAL KLUB HOLDER ÅBENT HUS

Igen i år fejrer den internationale modeljernbaneverden sig selv på Modeljernbanens Dag, søndag d. 2. december 2018. Over hele Europa, ja, over hele verden, vil modeljernbaneklubber, organisationer, producenter og forhandlere vise spændende nyheder, flotte anlæg i alle skala størrelser, og masser af inspiration og introduktion til denne voksende hobby.

'Også her hos os i Fredensborg Modeljernbaneklub, hvor vi holder Åbent Hus Søndag den 2-12 kl. 12.00 til 17.00 i vores lokaler på NW Gadesvej 1 'Alle er velkomne, og vi glæder os til at vise vores modeljernbane frem siger klubbens formand, Monty Ahlmann-Ohlsen. Vi arbejder jo løbende på anlægget, og det er altid morsomt at kunne fremvise resultatet for andre interesserede. Vi håber på mange gæster og har da også plads til nye medlemmer i klubben hvis man skulle blive inspireret. Vi sørger for en bid brød og lidt forfriskninger på dagen, så kom frit frem og få en snak med togfolkene.

I Danmark, koordinerer DMJU som modeljernbaneklubbernes organisation, de mange events som finder sted over hele landet: mange klubber holder Åbent Hus, enten alene eller i samarbejde med lokale partnere, og mange forhandlere følger op med ekstraordinære tilbud. På disse arrangementer kan man få råd og vejledning om modeljernbane som hobby, og man kan få hjælp til at komme i gang. Også hvis det drejer sig om at genoplive noget gammelt tog som har ligget på loftet siden barndommen – det kan sikkert genbruges!

Modeljernbanens Dag, som blev afholdt for første gang i 2015, er et event som skal præsentere de små tog, som en spændende og udfordrende hobby for alle aldre. Hvad enten man interesserer sig for tog, digital elektronik, computer, modelbygning, historie eller andet, eller bare for en kreativ leg med mange facetter, så kan modeljernbanen tilbyde sig. Og det er en hobby for hele familien!

Modeljernbanens Dag er søndag d. 2. december, men mange events afholdes af praktiske grunde i weekenden 1.-2. december eller ovenikøbet over en længere periode. Se i de lokale aviser hvad der foregår, eller tjekwww.dmju.dk

Dansk Model Jernbane Union har mere end 100 medlemsklubber over hele landet og mange af dem har plads til flere medlemmer. En liste over klubberne finder du også på www.dmju.dk. Et medlemskab er et godt sted at starte.

For yderligere oplysninger kontakt:

Fredensborg Modeljernbaneklub, Lille Nord
Formand Monty Ahlmann-Ohlsen,
40567549
monty@pc.dk

Comments