Corona virus

Tilbage efter Corona lukningen

indsendt 22. sep. 2020 05.25 af webeditor webeditor

Nu er det endeligt lige ved at være nu, og derfor er der godt nyt fra FdMJK omkring Corona og den fremtidige håndtering af COVID-19.

Som de fleste ved, valgte regeringen at åbne op igen for Foreningsdanmark kort før sommerferien, men da retningslinjerne ikke var endeligt aftalt med Lundely på dette tidspunkt, valgte bestyrelsen som bekendt at udskyde åbningen af klubbens aktiviteter til efter sommerferien.

Nu er sommerferien ved at gå på hæld, og det er endeligt tid til at åbne op igen så småt. Vi åbner derfor op forKøreaften torsdag d. 7. august kl 19:00


Da klubbens anlæg ikke har været kørende de sidste mange måneder, er der desværre en vis risiko for, at ikke alt det tekniske er funktionelt, så derfor må der påregnes en vis uregelmæssighed i driften.


Genåbningen af klubben vil selvfølgelig ske i henhold til de retningslinjer, der er udstukket fra Kulturministeriet og Fredensborg Kommune for anvendelse af Lundely.

BEMÆRK:

Såfremt du føler dig syg, skal du IKKE møde op til klubaftenen og vil blive sendt hjem igen. Dette er i henhold til retningslinjerne.Retningslinjer alle SKAL følge:

- Alle skal afspritte hænder ved ind- og udgang fra Lundely.

- Alle foretager jævnlig vask af hænder og afspritning igennem en klubaften

- Alle borde aftørres efter endt aften

- Mindst 1 meters afstand mellem medlemmer ansigt til ansigt. Dvs. mindre afstand er tilladt, såfremt medlemmerne er ryg mod ryg eller parallelt placeret.

- Såfremt værktøj tilhørende Lundely benyttes, skal dette aftørres med sprit efter brug. Alternativt kan anvendelse af enganghandsker anvendes.

- Der er plads til maksimalt 12 klubmedlemmer samtidigt i kælderen, idet der skal være 4 m2 pr medlem.


Klubben vil sørge for at både håndsprit og engangshandsker er tilgængelige på klubaftner.


Såfremt bestyrelsen finder, at et medlem ikke overholder de angivne anvisninger, er det ethvert bestyrelsesmedlems pligt at bortvise medlemmet omgående.


Da alle skal anvende håndsprit er det nødvendigt at være særligt opmærksom på håndtering af kørende materiel og bygninger, da håndsprit kan være skadeligt for overfladen på materiellet. Det anbefales derfor kraftigt, at ALLE ANVENDER ENGANGSHANDSKER VED HÅNDTERING AF MATERIEL.


Generelle retningslinjer kan ses på https://politi.dk/-/media/medi...


Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Læs mere på http://www.coronasmitte.dk.

Er der spørgsmål, kan disse rettes til Monty enten via email eller telefon.

Endnu en forlængelse af klublukning pga Covid-19

indsendt 13. maj 2020 13.37 af webeditor webeditor

Regeringens plan for åbning af Forenings Danmark har endnu ikke givet grønt lys for en genåbning af Fredensborg Modeljernbaneklub, og derfor har en enig bestyrelse besluttet:at klubbens aktiviteter forbliver lukket indtil august måned.
Første klubaften er derfor 6. august 2020 kl 19:00 (indtil videre).

Det er bestyrelsen holdning, at vi selvfølgelig bakker op om regeringens neddrosling af aktiviteter i Danmark, samt begrænsningen af forsamlingsretten til maksimalt 10 personer for at imødegå Covid-19. Dette er fortsat nødvendigt, da en stor del af klubbens medlemmer befinder sig potentielt i risiko-gruppen for dem, der vil blive hårdest ramt af en smitte, samt at klubbens lokaler findes på et fritidshjem, hvor der er potentielt smittekilder. Endvidere er der ikke meget plads i klubbens lokaler, hvorfor det vil være svært at opretholde henstillingen omkring at holde afstand.

Bestyrelsen holder fortsat øje med udviklingen og de officielle udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen i forhold til Corona virussen (Covid-19), og kommer selvfølgelig med en udmelding igen, når der igen er afgang til Lundely for alle klubbens medlemmer. Hold derfor øje med din emailhjemmesiden og Facebook, hvor vi holder jer opdateret.

Bestyrelsen er stadig ikke bekendt med smittede medlemmer, så sørg for at holde jer raske i den kommende tid.

Vi håber på forståelse blandt klubbens medlemmer for denne beslutning, og opfordrer i stedet til at bruge de kommende uger til vedligeholdelse af rullende materiel (husk at smøre), se en stak videoer på YouTube om modeltog (vi skal komme med forslag), samt få kørt lidt på egne spor hjemme.

Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Læs mere på http://www.coronasmitte.dk.

Er der spørgsmål, kan disse rettes til Monty enten via email eller telefon.

Med venlig hilsen

FdMJKs bestyrelse

Forlængelse af klublukning pga Covid-19

indsendt 24. mar. 2020 12.06 af webeditor webeditor

Efter regeringen mandag valgte at forlænge nedlukningen af Danmark til efter påske, har FDMJKs bestyrelse enstemmigt besluttet:

at klubbens aktiviteter forbliver lukket indtil slutningen af april måned.

Første klubaften er 7. maj 2020 kl 19:00 (indtil videre).


Det er bestyrelsen holdning, at vi selvfølgelig bakker op om regeringens neddrosling af aktiviteter i Danmark, samt begrænsningen af forsamlingsretten til maksimalt 10 personer for at imødegå Covid-19. Dette er fortsat nødvendigt, da en stor del af klubbens medlemmer befinder sig potentielt i risiko-gruppen for dem, der vil blive hårdest ramt af en smitte, samt at klubbens lokaler findes på et fritidshjem, hvor der er potentielt smittekilder. Endvidere er der ikke meget plads i klubbens lokaler, hvorfor det vil være svært at opretholde henstillingen omkring at holde afstand.Bestyrelsen holder fortsat øje med udviklingen og de officielle udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen i forhold til Corona virussen (Covid-19), og kommer selvfølgelig med en udmelding igen, når der igen er afgang til Lundely for alle klubbens medlemmer. Hold derfor øje med din email, hjemmesiden og Facebook, hvor vi holder jer opdateret.Bestyrelsen er stadig ikke bekendt med smittede medlemmer, så sørg for at holde jer raske i den kommende tid.Vi håber på forståelse blandt klubbens medlemmer for denne beslutning, og opfordrer i stedet til at bruge de kommende uger til vedligeholdelse af rullende materiel (husk at smøre), se en stak videoer på YouTube om modeltog (vi skal komme med forslag), samt få kørt lidt på egne spor hjemme.

Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Læs mere på http://www.coronasmitte.dk.Er der spørgsmål, kan disse rettes til Monty enten via email eller telefon.


Med venlig hilsen
FdMJKs bestyrelse

Vigtigt nyt om Corona virus

indsendt 11. mar. 2020 14.40 af webeditor webeditor

I forlængelse af udmeldingen fra regeringens udmelding på pressemødet onsdag aften, har FdMJKs bestyrelse enstemmigt besluttet: 

at klubbens aktiviteter lukkes ned den næste måneds tid.


Årsagen til nedlukningen er, at en stor del af klubbens medlemmer befinder sig potentielt i risiko-gruppen for dem, der vil blive hårdest ramt af en smitte, samt at klubbens lokaler findes på et fritidshjem, hvor der er potentielt smittekilder.Bestyrelsen holder løbende øje med udviklingen og de officielle udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen i forhold til Corona virussen (Covid-19), og kommer selvfølgelig med en udmelding igen, når der igen er afgang til Lundely for alle klubbens medlemmer. Hold derfor øje med din email, hjemmesiden og Facebook, hvor vi holder jer opdateret.Klubbens medlemmer er på nuværende tidspunkt ikke ramt af Corona virus, men ud fra et forsigtighedsprincip, har vi derfor besluttet at lukke klubbens aktiviteter ned.Vi håber på forståelse blandt klubbens medlemmer for denne beslutning, og opfordrer i stedet til at bruge de kommende uger til vedligeholdelse af rullende materiel (husk at smøre), se en stak videoer på YouTube om modeltog (vi skal komme med forslag), samt få kørt lidt på egne spor hjemme.

Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Læs mere på http://www.coronasmitte.dk.Er der spørgsmål, kan disse rettes til Monty enten via email eller telefon.


Med venlig hilsen
FdMJKs bestyrelse

1-4 of 4