Endnu en forlængelse af klublukning pga Covid-19

indsendt 13. maj 2020 13.37 af webeditor webeditor

Regeringens plan for åbning af Forenings Danmark har endnu ikke givet grønt lys for en genåbning af Fredensborg Modeljernbaneklub, og derfor har en enig bestyrelse besluttet:at klubbens aktiviteter forbliver lukket indtil august måned.
Første klubaften er derfor 6. august 2020 kl 19:00 (indtil videre).

Det er bestyrelsen holdning, at vi selvfølgelig bakker op om regeringens neddrosling af aktiviteter i Danmark, samt begrænsningen af forsamlingsretten til maksimalt 10 personer for at imødegå Covid-19. Dette er fortsat nødvendigt, da en stor del af klubbens medlemmer befinder sig potentielt i risiko-gruppen for dem, der vil blive hårdest ramt af en smitte, samt at klubbens lokaler findes på et fritidshjem, hvor der er potentielt smittekilder. Endvidere er der ikke meget plads i klubbens lokaler, hvorfor det vil være svært at opretholde henstillingen omkring at holde afstand.

Bestyrelsen holder fortsat øje med udviklingen og de officielle udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen i forhold til Corona virussen (Covid-19), og kommer selvfølgelig med en udmelding igen, når der igen er afgang til Lundely for alle klubbens medlemmer. Hold derfor øje med din emailhjemmesiden og Facebook, hvor vi holder jer opdateret.

Bestyrelsen er stadig ikke bekendt med smittede medlemmer, så sørg for at holde jer raske i den kommende tid.

Vi håber på forståelse blandt klubbens medlemmer for denne beslutning, og opfordrer i stedet til at bruge de kommende uger til vedligeholdelse af rullende materiel (husk at smøre), se en stak videoer på YouTube om modeltog (vi skal komme med forslag), samt få kørt lidt på egne spor hjemme.

Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Læs mere på http://www.coronasmitte.dk.

Er der spørgsmål, kan disse rettes til Monty enten via email eller telefon.

Med venlig hilsen

FdMJKs bestyrelse

Comments